Vacature

Bijbaan beginnend assistent-accountant

Vacature

Bijbaan beginnend assistent-accountant

Keep it clear and simple! Dat is onze ambitie. Doordat wij snel groeien zijn we op zoek naar een beginnend assistent-accountant die de handen uit de mouwen wil steken. 

Wij van Adminit

Bij Adminit gaan we snel en werken we online en efficiënt, zo werken we met verschillende systemen, zoals Yuki. Samen werken we aan de succesvolle toekomst van de klant en daarmee Adminit. Ontwikkeling en innovatie voor de klant staat op nummer 1. Naast deze slimme manier van werken, blijft betrokkenheid op en het ontzorgen van de klant essentieel.

Jij als assistent-accountant

Een bijbaan als beginnend assistent-accountant bij Adminit betekent een uitdagende bijbaan naast je financiële hbo-opleiding. Je doet je ervaring op in de praktijk, waarbij je boekhoudkennis goed van pas komt. Inhoudelijk ga je aan de slag met het verwerken van administraties, waarbij er op termijn ruimte is extra werkzaamheden op te pakken.

Jouw dag bij Adminit

Je start je dag met een cappuccino op ons kantoor in de Hoofdstraat van Driebergen. Samen met Mariëtte neem je de planning van die dag door. Je ziet dat verschillende klanten hebben gemaild met de aanlevering van hun administratie, deze beantwoord je. Tijdens de lunch bespreek je de plannen voor het weekend en heb je het met Mariëtte over de ambitie van Adminit. Na de lunch ga je aan de slag met het verwerken van de administraties in Yuki van diverse klanten. De dag vliegt voorbij, voordat je het weet is het tijd om af te ronden.

Functie-eisen

Wanneer je enthousiast bent en snel aan de slag wilt, mail dan je CV en motivatie naar info@adminit.nl. Een tip voor je sollicitatie? Keep it clear and simple! 

Eerst meer weten?
Neem dan contact op met Mariette Jacobs via 085 – 902 19 59.

Benieuwd hoe wij dagelijks gas geven?

Zonder motor en brandstof kom je nergens