Assistent accountant

Vacature.

Vacature.

Assistent-accountant

Keep it clear and simple! Dat is onze ambitie. Doordat wij snel groeien zijn we op zoek naar een assistent-accountant die de handen uit de mouwen wil steken. 

Punten

Wij van Adminit.

Bij Adminit gaan we snel en werken we online en efficiënt, zo werken we met verschillende systemen, zoals Yuki. Samen werken we aan de succesvolle toekomst van de klant en daarmee Adminit. Ontwikkeling en innovatie voor de klant staat op nummer 1. Naast deze slimme manier van werken, blijft betrokkenheid op en het ontzorgen van de klant essentieel.

Jij als assistent-accountant.

Als assistent-accountant bij Adminit zijn je werkzaamheden breed; je bedient de klant van A tot Z, daarom ben jij klantgericht en een topper als het gaat om communicatie. Inhoudelijk ga je aan de slag met het inrichten van administraties en het verwerken daarvan, het samenstellen van de jaarrekening en het doen van aangiften.

Jouw dag bij Adminit.

Je start je dag met een cappuccino op ons kantoor in de Hoofdstraat van Driebergen. Samen met Mariëtte neem je de planning van die dag door. Je ziet dat verschillende klanten hebben gemaild met de aanlevering van hun administratie, deze beantwoord je. Tijdens de lunch bespreek je de plannen voor het weekend en heb je het met Mariëtte over de toekomst en ambitie van Adminit.

Na de lunch heb je een afspraak met een nieuwe klant waarvoor de administratie ingericht moet worden, je bekijkt hoe het tot nu toe gedaan is en hoe je de klant het beste kan helpen. Om 15.00 uur maak je een start met het samenstellen van een jaarrekening, alle benodigde gegevens kan je snel online in Yuki terugvinden. 

Jij hebt of bent.

Wanneer je enthousiast bent en snel aan de slag wilt, mail dan je CV en motivatie naar sabina@adminit.nl. Een tip voor je sollicitatie? Keep it clear and simple! 

Eerst meer weten? Neem dan contact op met Sabina van Zee via 06 15 24 55 00.

Over Adminit.

Ons team is dagelijks bezig om ondernemers overzicht, gemak en duidelijkheid te bieden. We houden van snel schakelen, persoonlijk en direct contact. Samen doen waar we goed in zijn. Wij de cijfers, jij de business!

Punten