Werken bij Adminit.

Punten

Kom jij ons team versterken?

Onze vacatures. Jouw droombaan.

Houd jij van het persoonlijke contact en de goede begeleiding van klanten? Wij geven je graag de ruimte om met ons mee te denken, klanten blij te maken en jezelf te ontwikkelen. Kom jij ons team versterken? Solliciteer nu!

Het team

Bij Adminit houden we van gezelligheid en nuchterheid. Met je collega’s moet je natuurlijk vaker door één deur, daarom vinden we werksfeer en collegialiteit erg belangrijk. We zoeken niet alleen klanten, maar ook collega’s die bij ons en onze manier van werken passen.

Het werk

Elke klant is anders, dat maakt ons werk zo ontzettend leuk. Elke administratie is uniek en geen dag is hetzelfde. Vragen van klanten brengen de afwisseling, het werk en de cijfers brengen structuur. Zo werken we samen aan de succesvolle toekomst van de klant en van Adminit.

Het contact

We werken graag online en efficiënt, waarbij ontwikkeling en innovatie met en voor de klant op nummer 1 staan. Toch blijft betrokkenheid en proactief meedenken met de klant essentieel. Daarom is voor ons persoonlijk contact het belangrijkste onderdeel van een goede relatie.

Onze vacatures.

No data was found

Over Adminit.

Ons team is dagelijks bezig om ondernemers financieel overzicht, gemak en duidelijkheid te bieden. In de samenwerking is persoonlijk en direct contact voor ons het belangrijkste. Daarnaast houden we van snel schakelen. Samen doen waar we goed in zijn. Wij de cijfers, jij de business!

Punten