De pakketten.

Punten

Gemak.
Overzicht.
Duidelijkheid.

Ik streef ernaar om het jou als ondernemer zo gemakkelijk, overzichtelijk en duidelijk mogelijk te maken. Ik verzorg en ontzorg, maar kijk ook samen met jou hoe het anders, beter en sneller kan. Op deze manier help ik jou en je bedrijf graag goed op weg, en daarbij staat persoonlijk contact voor mij centraal.

De pakketten.

Ik stem de samenwerking met elke klant af op basis van wat past bij jouw onderneming. Onderstaande pakketten zijn hiervoor een richtlijn. Ik ga graag met je in gesprek om samen te kijken wat jouw bedrijf nodig heeft en welk pakket bij jou past.

Basic

Administratie
Belastingen
Inzicht
Salaris/loon
Support
Software

Jij doet zelf de administratie, ik denk en kijk met je mee. Ik ben je back-up! Wil je dat ik je cijfers en aangiften controleer? Dan is dit jouw pakket.

Plus

Administratie
Belastingen
Inzicht
Salaris/loon
Support
Software

Ik regel alles voor je en houd je op de hoogte van de voortgang. Ben jij liever met je bedrijf bezig dan met de administratie? Dan is dit jouw pakket. 

Pro

Administratie
Belastingen
Inzicht
Salaris/loon
Support
Software

Op basis van de cijfers kijken we samen naar de toekomst. Ben jij klaar voor de volgende stap en wil je verder ontwikkelen? Dan is dit jouw pakket.

Line up.

Om de kwaliteit van de dienstverlening hoog te houden en snelheid in de verwerking van facturen te kunnen garanderen, maak ik gebruik van de volgende software:

Samen slimmer ondernemen?

Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden

Punten