Onze pakketten.

Punten

Gemak.
Overzicht.
Duidelijkheid.

Wij streven ernaar om het ondernemers zo gemakkelijk, overzichtelijk en duidelijk mogelijk te maken. We verzorgen en ontzorgen, maar kijken ook samen met jou hoe het anders, beter en sneller kan. Op deze manier helpen we jou en je bedrijf graag goed op weg, en daarbij staat persoonlijk contact voor ons centraal.

Onze pakketten.

Wij stemmen onze samenwerking met elke klant af op basis van wat past bij zijn of haar onderneming. Onderstaande pakketten zijn hiervoor een richtlijn.  We gaan graag met je in gesprek om samen te kijken wat jouw bedrijf nodig heeft en welk pakket bij jou past.

Basic

vanaf 79 euro/per maand
Administratie
Belastingen
Inzicht
Salaris/loon
Support
Software

Jij doet zelf de administratie, wij denken en kijken met je mee. Wij zijn je back-up! Wil je dat wij je cijfers en aangiften controleren? Dan is dit jouw pakket.

Plus

vanaf 167 euro/per maand
Administratie
Belastingen
Inzicht
Salaris/loon
Support
Software

Wij regelen alles voor je en houden je op de hoogte van de voortgang. Ben jij liever met je bedrijf bezig dan met de administratie? Dan is dit jouw pakket.

Pro

vanaf 219 euro/per maand
Administratie
Belastingen
Inzicht
Salaris/loon
Support
Software

Op basis van de cijfers kijken we samen met jou naar de toekomst. Ben jij klaar voor de volgende stap en wil je verder ontwikkelen? Dan is dit jouw pakket.

Line up.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden en snelheid in de verwerking van facturen te kunnen garanderen, maken wij gebruik van de volgende software: 

 

Samen slimmer ondernemen?

Mariëtte vertelt je graag meer over de mogelijkheden

Punten