Gemak.
Overzicht.
Duidelijkheid.

Punten
Je hebt gemak omdat je 
documenten eenvoudig kan accorderen
rekeningen eenvoudig kan betalen
facturen eenvoudig kan mailen
altijd en overal live inzicht hebt

Gemak.

Ik werk volledig digitaal! Zo heb je als ondernemer altijd en overal je administratie bij de hand, via desktop of mobiel. Dit betekent concreet:

  • Gemakkelijk facturen verwerken
  • Gemakkelijk documenten accorderen
  • Gemakkelijk aangiftes ondertekenen
  • Gemakkelijk rekeningen betalen
  • Altijd en overal actueel inzicht

 

Om ondernemers op alle vlakken digitaal gemak te bieden, werk ik met gebruiksvriendelijke softwarepakketten. Op deze manier kan ik veilig en eenvoudig samenwerken met klanten. Door dit eenvoudige proces bespaar je tijd en kun jij je focussen op jouw bedrijf en je eigen klanten.

Overzicht.

Om als ondernemer goede beslissingen te kunnen nemen, heb je overzicht nodig. Ik bied overzicht door gegevens binnen de administratie te structureren en cijfers te monitoren. Zo heb jij op elk willekeurig moment inzicht en overzicht over je cijfers. Daarnaast kan ik je real-time inzicht geven in je cijfers bij constante aanlevering van de administratie. Zo heb je niet alleen het proces maar ook de cijfers van A tot Z inzichtelijk en onder controle.

Overzicht op maat is mogelijk in de vorm van rapportages en dashboards. Samen met jou stem ik af welke inzichten jij nodig hebt voor jouw bedrijf. Want niet alleen elk mens, maar ook elk bedrijf is uniek. Daarom bied ik graag het juiste overzicht, specifiek gemaakt op basis van jouw wensen. Op basis van dit overzicht kun je beter en sneller toekomstbestendige keuzes maken.

Je hebt overzicht doordat 
wij je administratie op orde houden en   inzicht creëren
we samen slimmer werken met de beste software
wij fiscale kansen en bedreigingen voor je signaleren 
gegevens goed gestructureerd worden en eenvoudig te vinden zijn
Je hebt duidelijkheid door 
vaste bedragen
vaste afspraken
vaste contacten
vaste voorwaarden

Duidelijkheid.

Ik sta voor een open en persoonlijke samenwerking. Maar ik begrijp ook dat je als ondernemer graag duidelijkheid wil over de te maken kosten en de werkzaamheden die ik daarvoor verricht. Daarom geef ik graag vooraf duidelijkheid, zodat je weet waar je aan toe bent. Tenslotte is een duidelijke samenwerking gebaseerd op duidelijke afspraken.

  • Je betaalt een vast bedrag per maand
  • Samen bespreken we de verwachtingen over en weer
  • Samen maken we vaste afspraken
  • Voorwaarden leggen we vooraf vast
  • Ik ben je vaste contactpersoon

 

Door mijn persoonlijke aanpak geldt dat ik voor elke ondernemer een voorstel op maat maak. De pakketten zijn hiervoor een richtlijn. Ik ga graag met je in gesprek om de samenwerking af te stemmen op basis van wat past bij jou en jouw bedrijf.

Over Mij.

Dagelijks ben ik bezig om ondernemers financieel overzicht, gemak en duidelijkheid te bieden. In de samenwerking is persoonlijk en direct contact voor mij het belangrijkste. Daarnaast houd ik van snel schakelen. Allebei doen waar we goed in zijn. Jij de business, ik de cijfers!

Punten